Giresun Sanat

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı
6 kez
23 Temmuz 2021 - 17:26
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
“Özveri ve gayret ile görevini ifa eden basın mensuplarımız, kamuoyunun haber alma hakkı ve vatandaşlarımızın gündem hakkında bilgi sahibi olması için toplumsal faydaları nedeniyle büyük öneme sahiptirler. Hem bu noktada güzel çalışmalar ortaya koydukları gibi hem de siyasetçilerinde kendilerini ifade edebilmelerinde yardımcı pozisyondadırlar. Ulusal basının güç toplamasında ise yerel basının önemi oldukça büyüktür ve teknolojinin ilerlemesiyle birlikte basının önemi daha da artmaktadır. Bu sebeple doğru bilginin yanlış bilgiler arasından ayırt edilip kamuoyuna aktarılması bu ülke için verilen en güzel hizmetlerden biridir. Görevini layığıyla yerine getiren basın mensuplarımıza, ülkemize ve milletimize hizmetleri nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesileyle her bir basın mensubumuzun 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor; kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir hayat diliyorum.”
Bir 2 kişi, sakal, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
7
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...