Giresun Sanat

SEYİR TERASI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR 

SEYİR TERASI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR 
9 kez
09 Ağustos 2021 - 10:21

Giresun Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek projeleri bir bir vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Kale’nin Kuzey Batı yakasına modern bir şekilde inşa edilen ve vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği, şehir manzarasına hâkim alandaki seyir terası projesi hayata geçirildi.

Kafe hizmeti de veren seyir terasında misafirler  sıcak ve soğuk içeceklerini yudumlarken doğa ve denizin eşsiz manzarasını izleyebiliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hem tarihi mekanları hem de turizm potansiyeli bulunan Giresun’umuzun bölgenin incisi olduğunu söyledi.

Giresun’un güzelliklerini dünyaya tanıtmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Şenlikoğlu, “İnsanlar artık değişik yerler gezip görmek istiyorlar. İlimiz bu anlamda doğal güzellikleri ile görülmeye değer bir yer. Bizler şehrimizin tanıtımı ve gelen misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Giresun’un turizmden istediği payı alabilmesi için projeler üretiyoruz. Bu projelerden hayata geçirdiğimiz seyir terasımız yerli ve yabancı misafirlerini bekliyor. Misafirlerimiz seyir terasımızdan Giresun’umuzun eşsiz manzarasını izleyebilirler. Seyir terasımızın şehrimiz turizmine katkısının olacağına inanıyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...