Giresun Sanat

Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi
134 kez
06 Eylül 2021 - 14:35
Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmî olarak kuruldu
Giresun Prof Dr A İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma hastanesi idari yapısı altında faaliyet gösteren Aksu’da bulunan yeni hastane Giresun Üniversitesi ile afiliyasyona giderek Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yeni bir hastane olarak resmî olarak tanımlandı.
Bu hafta sonu gerçekleştirilen işlemler neticesinde hastanede yatan hastaların sistem üzerinden İlhan Özdemir hastanesinden çıkışı yapılarak Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatışı, hekim ve personel kadrosunun yeni hastaneye tanımlanması gerçekleştirildi.
Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğini Prof. Dr. Atilla Çıtlak yürütecek. Başhekim yardımcılıklarında ise Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş, Op. Dr. Ahmet Bal, Uzm. Dr. Erhan Teker görev yapacak. Yeni hastanenin İdari ve Mali işler müdürü Metin Toraman, Sağlık Bakım hizmetleri müdürü de Sibel Turan oldu.
Fotoğraf açıklaması yok.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...