Giresun Sanat

TEYYAREDÜZÜ’NDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI 

TEYYAREDÜZÜ’NDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI 
8 kez
15 Eylül 2021 - 14:58

Yol yapım ve onarım çalışmalarına hız veren Giresun Belediyesi, yeni yolların açılmasının yanı sıra mevcut yollarda da bakım ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda; Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla büyüyen ve gelişen Teyyaredüzü Mahallesi Şehit Yılmaz Mındız Caddesi’nde vatandaşların daha konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmeleri amacıyla çalışma başlatıldı. İmar yolu standartlarına uygun olarak genişlemesi yapılacak olan 300 metrelik yolun altyapısı da eksiksiz olarak tamamlanacak.

Ulaşımı daha da kolaylaştıracak ve alternatif oluşturacak olan söz konusu yol yöredeki trafik akışını da bir hayli rahatlatacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından genişletme yapılan bölgelerde asfalt çalışması yapılacağını belirterek, vatandaşların mutluluğu için tüm ekipleriyle sahada olmayı sürdürdüklerinin altını çizdi. Şenlikoğlu, yol modernizasyon ve yeni yol yapım çalışmalarını önemsediklerini de sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
admin 15 Eylül 2021 / 23:40 Yanıtla

DOĞAL GAZ NE ZAMAN GELECEK.

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...