Giresun Sanat

Vali Ünlü’nün Atatürk’ün Giresun’a Gelişi ve Gaziler Günü Mesajı

Vali Ünlü’nün Atatürk’ün Giresun’a Gelişi ve Gaziler Günü Mesajı
3 kez
17 Eylül 2021 - 20:38

Sayın Valimiz Enver Ünlü, 19 Eylül ‘Gaziler Günü’ ve Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 97’nci yıldönümü (Şeref Günü) münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ünlü mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Sevgili Giresunlular,

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilişinin 100’üncü yıldönümünde Gaziler Günü’nü kutlarken aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun’a gelişinin de 97’inci yıldönümünü yad ediyoruz.

Şanlı tarihimizde; Şehit ve Gazilerimizin Vatan savunması için verdiği kutsal mücadele dünya tarihinde, Milletçe övünç duyduğumuz kahramanlık ve vatanseverlik destanı olarak yer almıştır.

Şehit ve Gazilerimiz; bu topraklarda gelecek nesillerin mutlu, huzurlu ve bağımsız yaşamasını sağlayan ülke sevdalılarıdır.

Bugünün güçlü, saygın ve modern Türkiye’sinin temelinde kahraman Gazilerimizin önemli bir payı bulunmaktadır. Ülkemiz her türlü iç ve dış mihraklara karşı büyümesini ve gelişmesini sürdürmüş, 100 yıl içerisinde her alanda büyük bir atılım göstermiştir. Yaptıkları üstün fedakârlıktan dolayı Gazilerimize saygıda kusur etmemek, sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmak toplum olarak en önemli sorumluluğumuzdur.

Değerli Gazilerimiz;

Sizler, bu millet, bu vatan için en değerli varlığınız olan canlarınızı ve kanlarınızı feda etmekten hiçbir zaman çekinmediniz. Bizler şu anda, bu vatan topraklarında rahat bir şekilde hür olarak yaşıyorsak, bunu Aziz Şehitlerimize ve siz kahraman Gazilerimize borçluyuz.  Hepinize minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Yüce Türk Milleti ve Türk Devleti’nin ebedi varlığını devam ettirmek, milli birliğini ve bölünmez bütünlüğünü müdafaa ve muhafaza uğruna ülkemizin her karış toprağını canları pahasına savunan ve tarihimize altın sayfalar yazdıran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayattaki Gazilerimize de sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...