Giresun Sanat

KALE’DE Kİ RESTAURANTIN YILDIZI YÜKSELİYOR

KALE’DE Kİ RESTAURANTIN YILDIZI YÜKSELİYOR
11 kez
20 Eylül 2021 - 9:50

Giresun Belediyesi tarafından tamamen yenilenerek yeni yüzüyle birlikte uzun bir aranın ardından yeniden faaliyete başlayan Kale’de ki restauranta olan ilgi her geçen gün artıyor.

Kale’ye özgü ve modern bir mimariyle dizayn edilen restaurant yerli yabancı turistleri ve tüm vatandaşları en iyi şekilde ağırlıyor. İşletmesi Belediye iştiraki şirket tarafından yürütülen tesiste Giresun yöresel tatları, balık çeşitleri, yöresel kahvaltı ve pide çeşitleri misafirlere ikram ediliyor.

Binasıyla, personeliyle ve yöresel tatlarıyla bambaşka bir kimliğe bürünen tesis kapalı alanı ve eşsiz güzellikteki bahçesiyle ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu sosyal tesisi ticari amaçla değil, şehrimizin yöresel tatlarının tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla hizmete açtıklarını belirterek: “Belediye olarak şehrimizin her yönüyle tanıtımını yapmaya devam edeceğiz. Çünkü turizmin ilk ayağının tanıtım olduğuna inanıyorum. Bu tesisimiz de yöresel tatlarımızın tanıtımı için etken olacak. Şehrimize son derece güzide bir mekânı, tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

SEYİR TERASI

Diğer yandan, Kale’nin Kuzey Batı yakasına modern bir şekilde inşa edilen ve vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği, şehir manzarasına hâkim konumdaki seyir terasının ziyaretçileri de her geçen gün artıyor.

Kafe hizmeti de veren seyir terasında misafirler sıcak ve soğuk içeceklerini yudumlayarak doğanın ve denizin eşsiz manzarasını izleyebiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...