Giresun Sanat

( KAPANIŞ KONUŞMASI & KARANTİNA RESTORAN )

( KAPANIŞ KONUŞMASI & KARANTİNA RESTORAN )
10 kez
21 Eylül 2021 - 10:24
TOPLU OYUNLAR 3
( KAPANIŞ KONUŞMASI & KARANTİNA RESTORAN )
Tiyatro Oyunu

Yazar: SACİT HADİ AKDEDE

 Uluslararası Onur Ödülüne Sahip Prof. Dr. Sacit Hadi Akdede’den İki Yeni Oyun

Kapanış Konuşması

Ülkenin en önemli üniversitelerinden birinde geleneksel bir dönem sonu dersi: Kapanış konuşması.  Konuşmanın yapılmasına çok kısa süre kala, üniversitede bir rektör değişimi: Tepeden atanan bir rektör ve beraberindeki ekip.   Yeni gelen ekibin kapanış konuşmasını iptal etme düşüncesi ve çevresinde gelişen olaylarda ülkenin hal-i pürmelali.

Karantina Restoran

Urla İskele’de deniz kıyısında küçük bir restoran: Karantina Restoran. Yerel sanatçıların uğrak yeri. Bu restoranın sahibi dul Emine Hanım, alkolik ve kumarbaz oğlu Uğur, Karantina restoranı ve deniz kıyısındaki diğer tek katlı bahçeli evleri satın alıp büyük turistik restoranlara dönüştürmek isteyen bazı insanlar… Emine Hanım’ın direnci içinde bir sistem sorgulaması…

Dramatik Yayınları / Basım Yılı 2021, Sayfa Sayısı 64, Fiyatı 20 TL, Karton Kapak, 2.Hamur, ISBN 978-605-70373-7-4

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...