Giresun Sanat

ANKARA’DAN MÜJDELER ART ARDA GELİYOR 

ANKARA’DAN MÜJDELER ART ARDA GELİYOR 
5 kez
23 Eylül 2021 - 14:14

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara temasları kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu’na Belediyenin hayata geçirdiği ve planladığı projeler hakkında bilgi veren Başkan Şenlikoğlu, önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Şenlikoğlu, Bakan Karaismailoğlu’na trafik akışını rahatlatmak için sahil karayoluna yapılması planlanan ve Giresun açısında en önemli projelerden biri olan olan Giresun Şehir Girişi Kavşağı (Dal-Çık) ile Aksu eski çöp sahasına yapılması planlanan 42. ve 47. Alay Parkının tahkimat yapım konusunu detaylarıyla birlikte bir kez daha anlattı. Ardından ise Bakan Karaismailoğlu müjdeyi vererek Dal-çık ve çöp sahasının projelerinin tamamlandığını ve 2022 yatırım programına alınacağı sözünü verdi.

Bu gelişmeden dolayı son derece mutlu olan Başkan Aytekin Şenlikoğlu ise yaptığı açıklamada: ‘’İlgi ve alakalarından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyorum. İlimiz açısında en önemli projelerinden olan  (Dal-Çık) ve Aksu eski çöp sahasında yapacağımız 42. ve 47. Alay Parkının tahkimat yapım işlerini görüştük. Sayın Bakanımızdan da kesin projelerinin tamamlandığını ve 2022 yatırım programına ekleneceğinin sözünü aldık. Şehrimize hayırlı olsun.  Bizler tüm enerjimizi Giresun’umuz için harcayıp projelerimizi planladığımız programlara göre gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ayrıca, şehrimizin ileriye dönük tüm ulaşım sorunlarını ve çözüm taleplerimizi de Sayın Bakanımıza aktardık. Bizler seçim öncesinde vaat ettiğimiz projeleri seçim kazanmak için değil, Giresun’un ihtiyacı olduğu için ve vatandaşlarımızın hizmetlerin en güzeline layık

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...