Giresun Sanat

SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINA ZİYARET 

SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINA ZİYARET 
7 kez
23 Eylül 2021 - 16:20

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Ankara’da farklı Bakanlıklarda üst üste yaptığı ziyaretlerden sonra son olarak Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Şenlikoğlu görüşmede daha önce imza altına ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından şehrimize yapılacak olan dört adet sentetik çim yüzeyli semt spor sahası konusunda bilgi vererek, 2 mahallede yapım çalışmalarının sürdüğünü, diğerlerine de kısa zamanda başlanacağını anlattı.

Şenlikoğlu, çocukların ve gençlerin sağlıklı ve güvenilir ortada spor yapabilmelerine olanak sağlamak için semt sahalarının önemli olduğuna dikkat çekerek, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına bir kez daha teşekkür etti.

Başkan Şenlikoğlu, ayrıca Giresun’da yürütülen spor faaliyetleri hakkında da bir sunum yaparak, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...