Giresun Sanat

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ MESAJI

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ MESAJI
211 kez
03 Ekim 2021 - 13:21
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ MESAJI
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Her canlının yaşama hakkının olduğu bilincinin, ülkemizde her geçen gün arttığını görüyoruz. Belediye olarak bizler de sahipsiz sokak hayvanlarımızın bakım ve tedavilerinin yapıldığı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi her geçen gün geliştiriyoruz.
Hayvan severler ve yerel yönetimlerin çabaları ile kazandırılan bilinç sayesinde sokak hayvanlarına yönelik bakış açısında da daha önceki yıllara göre bir iyileşme görülüyor. Doğanın dengesinin korumasında hayvanların da rolü bulunduğunu, bu bilinçle hareket edip, çocukları da bu bilinçle yetiştirmek gerektiğini belirtmek istiyorum. Hayvanlara karşı uygulanan her türlü şiddet ve kötü muamelenin son bulduğu, doğadaki tüm canlıların birlikte uyum içinde yaşaması umuduyla, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutlarım.” dedi.
Bir 1 kişi ve köpek görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...