Giresun Sanat

ORTA REFÜJ PEYZAJ DEĞİŞİKLİĞİ BAŞLIYOR

ORTA REFÜJ PEYZAJ DEĞİŞİKLİĞİ BAŞLIYOR
53 kez
20 Ekim 2021 - 13:33

 

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından orta refüj bitkilerinde yapılacak değişiklik için dikilecek olan güller Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında toprakla buluşturuldu.

Orta refüj çalışmasının başlayacağı tarihe kadar güller serada kalacak olup, düzenleme ilk etapta Yeniyol mevkiinde Çotanak İlkokulu ile Alim Taksi arasında kalan güzergahta uygulanacak.

Şu an mevcut olan bitki düzenlemesinin araç ve yaya trafiğine, özellikle de geçişlere görüş açısından büyük engel teşkil ettiği şikayetlerinin gelmesi üzerine, yaşanabilecek olası kazaları önlemek amacıyla söz konusu bu çalışma başlatılıyor.

Güzergâh boyunca mevcut bitkiler sökülüp yerine peyzaj bakımından sahaya uygun, araç ve yaya trafiğini tehdit etmeyen ve 7 ay açan yediveren gülleri ve oya ağaçları dikilerek yeni bir peyzaj düzenlemesi yapılacak.

Bu arada, aynı uygulama ile peyzaj değişim çalışması etap etap Orhan Yılmaz Caddesi ve İnönü Caddesi’ni takiben Giresun Valiliği’ne kadar uzanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...