Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI 
10 kez
28 Ekim 2021 - 11:03

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıldönümünü kutladı.

Başkan Şenlikoğlu yayınladığı mesajda: “Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 1923 tarihinde de ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü, milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içindeyiz” dedi.

Cumhuriyetin her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseri olduğunu söyleyen Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyada ki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Bu aziz yurdu bize vatan yapan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu kutsal amaç için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor; Giresunlu hemşehrilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...