Giresun Sanat

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
40 kez
28 Ekim 2021 - 17:22
Milli bayramlar, milletimizin yüreğinde, birlik-beraberlik ruhunun en zirvede yaşandığı ve yeniden pekiştiği günlerdir.

Milli mücadele döneminde el ele ve kardeşlik duyguları içinde düşmana karşı mücadele eden milletimiz bugün, Cumhuriyetimizin 98. yılını büyük bir coşku ve birliktelik içinde kutlamaktadır.

Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz Türk Milleti, milli mücadele döneminde yaşanan tüm zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmemiş; hür ve bağımsız olarak var olma şuurunu hiçbir zaman kaybetmemiştir.

98 yıl önce büyük bir özveri, umut ve heyecanla kurulan Cumhuriyetimizi, şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık. Onların bu kutsal emanetini daha da yücelterek, bizden sonraki nesillere iftihar edeceğimiz bir miras olarak devretmenin gayreti ve sorumluluğu içindeyiz.

Bizler sarsılmaz bir ruhla, Türkiye Cumhuriyeti’ni korumaya devam edeceğiz. Atatürk’ün hedef olarak ortaya koyduğu ‘Muasır Medeniyetler’ yolunda, demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ekonomi, ulaştırma başta olmak üzere tüm alanlarda ülkemizi kalkındıracağız.

Bu vesileyle, bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...