Giresun Sanat

Hayati İnanç İle “Hayata Şiirden Bakmak”

Hayati İnanç İle “Hayata Şiirden Bakmak”
15 kez
02 Kasım 2021 - 21:12

Vali Enver Ünlü’nün talimatıyla, Giresun Valiliği tarafından başlatılan “Gençlik Buluşmaları” etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

Giresun Valiliği tarafından “Gençlik Buluşmaları” etkinliğinin ilki, 2 Kasım Salı günü saat: 15.00’de Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda, Yazar Hayati İnanç’ın söyleşisi ile başladı.

Yazdığı kitaplar, yaptığı programlar ve söyleşilerle sevilerek takip edilen sözün üstadı, Yazar Hayati İnanç, Giresun Valiliği’nin başlattığı “Gençlik Buluşmaları” etkinliği kapsamında Vali Enver Ünlü’nün davetlisi olarak geldiği Giresun’da öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği “Hayata Şiirden Bakmak” başlıklı söyleşisi büyük beğeniyle takip edildi.

Giresun Valiliği tarafından düzenlenen söyleşiye; Vali Enver Ünlü, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve öğrenciler katıldı.

İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu Hayati İnanç, Avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yaptı.

Hayat tarzı olarak “En değerli iş insana yatırım” inancından hareketle klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşırken,  TRT’de “Can Veren Pervaneler” programını hazırlayıp sunan İnanç’ın aynı isimli 6 kitaptan oluşan bir seti bulunmaktadır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...