Giresun Sanat

KALE’YE HİZMETLER BİTMİYOR

KALE’YE HİZMETLER BİTMİYOR
23 kez
05 Kasım 2021 - 13:38

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla özel önem verilen ve yoğun bir güzelleştirme programı uygulanarak yerli yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazanan kalede çalışmalar dur durak bilmiyor.

Aydınlatma sistemi, güvenlik kameraları, ot biçme ve çalılık alanları temizleme, Giresun yazılı totem tabela yerleştirme, korkuluk çalışması, yürüyüş yolu yapımı, bordür taşları boyama, yön tabelaları takılması, restaurant ve seyir terası açılması gibi hizmetler yapılan kalede şimdi de güvenlik amaçlı yeni bir çalışma gerçekleştirildi.

Bu kapsamda; Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kale girişindeki kafe ile seyir terası arasında kalan ve tehlike arz eden yürüyüş yolunda yaşanabilecek kazaları önlemek amacıyla ahşap korkuluk çalışması yapıldı. Güvenlik amaçlı yapılan korkuluklar kalenin silüetine uygun olarak yerleştirildi.

Düşme tehlikesine karşı alınan bu çalışma aynı zamanda görsel olarak kaleye ayrı bir güzellik ve konfor katarken, ziyaretçilerin de beğenisini kazandı.

Giresun’un seyir terası konumunda olan ve ziyaretçilere eşsiz bir Giresun manzarası sunan kaleye göz bebekleri gibi baktıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Kale bizim tarihi değerimiz. Bu değeri hak ettiği görünüme kavuşturduğumuza inanıyoruz. Kalemizin güvenliğini de kontrolümüz altında tutuyoruz. Hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz artık kalede daha huzurlu ve mutlu dakikalar geçiriyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...