Giresun Sanat

BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE EDECEK OLAN BASKETBOL TAKIMIMIZ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE EDECEK OLAN BASKETBOL TAKIMIMIZ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
10 kez
07 Kasım 2021 - 12:03
Giresun’daki basketbol ateşinin yeniden yanması için harekete geçen Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, yeni sezonda Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kısa sürede yapılanma içerisine giren ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na Kadınlar Bölgesel Basketbol liginde boy gösterecek olan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, ligin başlamasına kısa bir süre kala Coach Salim Taslı ve ekibi nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.
Temsilcimizin grubunda Başkent Kartalları, DİBA, Elazığ Basketbol, Toroslar Belediye ve Altaş Tigers yer alırken ligde ise toplam 26 takım mücadele edecek.
Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu mütevazi ancak iyi bir kadro oluşturduklarını bildirerek: “Giresun bir basketbol şehri. Bizlerde bölgesel lige katılım sağlayarak Salim Taslı hocamızla birlikte hem alt yapımızdan hem de bize yarar sağlayabilecek basketbolcularımızı kadromuza dahil ettik. İyi bir oluşum gerçekleşti. Bizim temel hedefimiz; Giresunlu bayan basketbolcularımızın gelişimine katkı sağlamak ve yeni sporcular yetiştirmek ve Alperen Şengün de olduğu gibi Giresun’un adını daha da duyurmak olacak. İyi bir sezon olmasını temenni ediyorum.” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...