Giresun Sanat

10 KASIM’DA GİRESUN’DA NELER OLDU?

10 KASIM’DA GİRESUN’DA NELER OLDU?
11 kez
11 Kasım 2021 - 12:27
günümüz telefon teknolojisi neden vardır sizce?
en basit yanıtı; “hızlıca iletişim için” olsa gerektir, bu sorduğumun..
****
bizde öyle diğil işte.. telefonu tuşlayıp, canlı bi muhatapa ulaşmak 5 dakka sürüyo.. Allah korusun itfaiye gerekse, alo diyene kadar kül olunuyo..
ben de 155’deki “memur bey” kardeşimize 10 dakkada erişebildim.. oradan oraya, şuradan şuraya sürükledi beni, telesekreter yönlendirmesi..
Allah’tan bencileyin hiç olmazsa “eğer şuysa 1e bas, eğer buysa 2ye bas” diyince doğru tuşu bulabilenlerdenim, bu halkın yüzde 50si onu bile beceremezdir, eminim..
****
haa nerden icap etti 155?
dinleyin bakiim bi yol;
büyük kızımla kolkola gittik 10 Kasım törenine.. siren çalınca biliyom ki ağlayacam, şerefsizin biri “şov yaptı” diyecek, o nedenle en arkasına geçtik insanların..
baktım, ne göreyim? 5 tane çevik kuvvet polisi selam durmuyo??? Allah Allah dedim? nasıl olur? acep sirende selam yok mudur?? eee, az yanlarında trafik polisleri duruyo ama??? sonra istiklal marşımız başladı.. derhal selam durmasın mı bunlar da?
durum anlaşıldı.. terbiyesizlik var..
****
kızım beni öyle iyi tanır ki, marşımız biter bitmez elime asıldı; “baba hayır, hiçbi şey yapmıyosun, hemen gidiyoruz buradan”..
çünkü o an, o polislere doğru yönelmiştim.. hesap soracaktım.. bizi saymak zorunda diğilsiniz, gidip o zaman yunan polisi, ingiliz polisi olun kardeşim diyecektim.. meğer kızım da başından beri bu herifleri izlermiş..
(gürsel ve çiğse ekmekçi’den başka hiç kimsenin bu rezaleti gördüğünü sanmam)
(elbette ki ADD saflarındaydım.. darılmak serbesttir, kimseye çamur attığım yok, o polisi görmüyorsan neden ADD başkanısın? o meydanı böylelerine dar etmiyorsan neden ADD üyesisin? geldin, boyunu gösterip gittin, öyle mi)
****
kızım çay içmeye götürdü beni, sakinleşmem için..
düşündüm oracıkta.. yıllar evvel, 1 mayıs mitinginden çekmiştim örgütümü.. Atatürk’ün adını bikez bile anmadılar diye.. biz ADD ekibine, chpli-vatan partili-eğitim işli-ckdli dostlar da katılınca meydan bomboş kalmıştı.. ertesi gün ne dedi biliyonuz mu pislikler;
-“gürsel ve gençlik kolları 1 mayıs’ı provoke ettiler”!!!!
hoşt!
iyi ki bişey yapmamı önledi kızım.. şimdi de 10 kasım’ı provoke etti diyeceklerdi.. kavgacı, geçimsiz diyeceklerdi..
yahu bu kadar mı büyük olur Allah? bana takılmış saçma sapan yaftaları bu kadar mı çöpe gönderir?
işte, ortada bi problem var yine..
emdiğin süte bağlıdır, buna verip vermediğim tepki..
yanlış olan ben miyim?
****
(bakın, kimse polisimizle aramı bozamaz, onu da söylemeliyim.. onlarca polis dostum var, vatansever.. “gürsel başkan biz de Atatürk’ün askeriyiz” diyen)
****
sonra 155i aradım işte..
gereken ilgiyi duyamayınca o telefondaki kardeşimize söylendim biraz..
hepsi budur..
****
sonuç:
sn emniyet yetkilisi kardeşim, sen de ben de biliyoruz bu sayfayı takip ettiğini.. görevin bu.. hatta hergün yolda selamlaşıp şakalaşıyoruz seninle..
birbirimize deşifreyiz yani..
bak dostum, şikayet-karakol-savcılık falan.. bıktım, yıprandım, uğraşmak istemiyorum artık bunlarla.. buradan ihbar ediyorum, her kimse bu 5 kardeşimiz, muhtemelen fetullahın polisiler, Türkiye Cumhuriyeti’nin diğil..
ileride başınıza bela olur bu herifler..
önleminizi alın 1,
kamuoyundan özür dilesinler 2!
****
sonra anneme gidip yemek yedim..
annem çok üzgündü Kemal Paşa’sı için..
özeti budur..
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...