Giresun Sanat

GiRESUN BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ CUMARTESİ GÜNÜ TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR

GiRESUN BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ CUMARTESİ GÜNÜ TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR
51 kez
16 Kasım 2021 - 10:31

 

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ve yeni sezonda Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, yeni sezonun ilk maçını Cumartesi günü oynayacak.

19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda saat 15.00’da Başkent Kartalları’nı ağırlayacak Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, bu maçın hazırlıklarını da büyük ölçüde tamamladı.

Hafta içerisinde Samsun Zorlu Okulları ile hazırlık maçı oynayan ve mücadelede parkeden 70-41’lik galibiyetle ayrılan Yeşil Beyazlılar, Cumartesi günü oynayacağı sezonun ilk maçını da kazanarak, 2021-2022 basketbol sezonuna galibiyetle ‘Merhaba’ demeyi hedefliyor.

Giresun’daki basketbol ateşinin yeniden yanması için mücadele edecek Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün kadrosunda Merve Usal, Emine Adani, Merve Şahin, Beyzanur Uruç, Dilara Göçmen, Ayfer Dalkılıç, Gizem Sakallı, Cansu Güneysu, Nilsu Akbayrak, Sıla Ilgın Kaya, Ayça Kap ve Yaren Çavuş yer alıyor.

Yeşil Beyazlı ekibin teknik kadrosunda ise İdari Koordinatör ve Genel Menajer Salim Taslı, Baş Antrenör Abdullah Mert Erdemir, Yardımcı antrenör Oğulcan Uzun, Yardımcı antrenör Erdal Alaca ile masör Gökhan Bekdemir yer alıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...