Giresun Sanat

ŞENLİKOĞLU ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ELİNDEN ALDI 

ŞENLİKOĞLU ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ELİNDEN ALDI 
6 kez
16 Kasım 2021 - 15:41

 

16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ adlı festivalde ödül töreni de yapıldı.

Gençlik Festivali çerçevesinde AK Partili belediyeler arasında düzenlenen yarışmada da dereceye giren belediyeler açıklandı. Yarışmaya nüfusu 100 binin üzerinde olan 148 büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri fiziki belediyecilik, spor faaliyetleri ve girişim faaliyetleri başta olmak üzere çeşitli kategorilerde toplam 283 projeyle katıldı.

Yarışma için milletvekili, akademisyen ve yerel yönetim uzmanlarından oluşan jüri heyeti belediyelerden gelen projeleri titizlikle inceleyerek ödül alan eserleri açıkladı. Giresun Belediyesi de ödüle layık görülen 9 il belediyesi ile birlikte yarışmada ödül kazandı.

Yarışmada hazırladıkları projeleriyle dereceye giren belediyelerin ödülleri ise düzenlenen törenle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahiplerine takdim edildi.  Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...