Giresun Belediyesi, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ adlı organizasyonda Giresun’un güzelliklerini ve değerlerini tanıtacak.
Gençlik festivalinde konserler, tiyatro, söyleşiler, atölyeler, spor müsabakaları, Dj performansları, YouTuber buluşmaları, hediyeler, çekilişler ve çok daha fazlası yer alacak.
Tüm Türkiye’den gençleri ağırlayacak festivalde Giresun Belediyesi de stant açtı. Stantta Giresun kültürü ve turizm değerleri sergileyerek ziyaretçilere Giresun’un yöresel ürünlerinden ikram edilecek. Giresun ekibi ‘Çotanaklar Ayı Burhan’ tiyatro oyunu, ‘Kitap Su ile Tablet Can’ çocuk tiyatro oyunu, ‘Yıldızlar Altında Giresun Fotoğraf Sergisi’ ve çeşitli etkinliklerle festival alanındaki yerini aldı.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da düzenlenecek olan böylesine kapsamlı organizasyonunda Giresun adına yer alacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Giresun Belediyesi olarak davet üzerine biz de Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde olacağız. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz.” dedi.








Patent Farkındalık Eğitimi
Dünyanın En Büyük Teknoloji Yarışmalarına Başvurular Devam Ediyor!
ALMANYA’DA GİRESUN RÜZGARI ESTİ
ZABITA EKİPLERİNDEN RAMAZAN ÖNCESİ KASAPLARA DENETİM
BULANCAK’IN 2025 NÜFUSU 49 BİN 666 OLARAK AÇIKLANDI
Bülbülün Rüyası Yanmakmış Güle..
Bulancak’ta Konut Projeleri Bir Bir Hayata Geçiyor
