Giresun Sanat

BAYANLAR BASKETBOL TEMSİLCİMİZ, BAŞKENT KARTALLARI’NI AĞIRLIYOR

BAYANLAR BASKETBOL TEMSİLCİMİZ, BAŞKENT KARTALLARI’NI AĞIRLIYOR
2 kez
19 Kasım 2021 - 13:04

TEMSİLCİMİZ, BAŞKENT KARTALLARI’NI AĞIRLIYOR 

 

Türkiye Basketbol Kadınlar Bölgesel Ligi başlıyor.

Ligde boy gösterecek olan temsilcimiz Giresun Belediye Gençlik Spor ise Cumartesi günü saat 15.00’da 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Başkent Kartalları ile karşılaşacak.

Yeşil Beyazlı takımın antrenmanını ziyaret eden Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ise basketbolculara zorlu maç öncesi başarılar dilerken, kendilerine güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Hafızoğlu, “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun sizlere çok selamı var. Şuan kendisi İstanbul Yenikapı’da bulunan Giresun Günleri’nde. İlk maçta sizlere yürekten başarılar diliyor. Sizlere güveniyor. Bizler de güveniyoruz. İnşallah güzel bir sezon olur. Giresun basketbola aşık bir şehir. Bu kıvılcımı yeniden ateşe dönüştürmek sizlerin elinde. Başarılar sizinle olsun.” dedi.

Başkan Hafızoğlu ve yönetimi, oyunculara baklava ikramında bulunurken, tüm Giresunlular maça davet edildi.

Öte yandan antrenmanı, NBA’de Houston Rockets forması giyen Giresunlu Alperen Şengün’ün babası Kemal Şengün de takip etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...