Giresun Sanat

“KİTAP SU İLE TABLET CAN” BAŞKENTTE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

“KİTAP SU İLE TABLET CAN” BAŞKENTTE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
19 kez
19 Kasım 2021 - 15:08

 

Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ adlı festivalde sergilenen Giresun Belediyesi’nin ‘Kitap Su ile Tablet Can’ adlı çocuk oyununu izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve büyük beğeni kazandı.

Belediye Personeli yazar Ali Murat Yılmaz’ın yazdığı ve Özden Aydın’ın yönetmenliğini yaptığı “Kitap Su ile Tablet Can” adlı oyun, çocuklara elektronik cihazların hayatımızdaki yerini ve kitap okumanın faydalarını eğlenceli bir şekilde aktarıyor.

Oyunun karakterler ve teknik ekibi ise şu şekilde:

Kitap Su: Ayşe Gül Çavuşoğlu, Tablet Can: Emre Aydın, Çocuk: Duygu Aydın, Anne: Nevin Dizdar, Baba: Fikret Öğüd, Maymun: Sadık Takır, Kurbağa: Ali İlker Pir, Sırtlan: Eray Aktaş, Ses Efekt: Ergin Kaçmaz, Işık Tasarım: Ziya Kostakoğlu, Dekor Tasarım: Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...