Giresun Sanat

ŞENLİKOĞLU ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI 

ŞENLİKOĞLU ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI 
4 kez
24 Kasım 2021 - 14:52

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde geleceğe ışık saçan öğretmenleri unutmadı.

Başkan Şenlikoğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla şehrimizdeki çeşitli okullarda görev yapan okullara çiçek gönderdi.

Üzerinde Şenlikoğlu’nun gün dolayısıyla mesajının yer aldığı çiçekler belediye görevlileri tarafından okullardaki öğretmenler odasına bırakıldı.

Çocukları hayat yolculuğunda yalnız bırakmayan, onları yaşama hazırlayan ve ülkemizin geleceğine umutla bakılmasını sağlayan öğretmenleri unutmayan Şenlikoğlu: “Öğretmenlerimiz; geleceğimizi, yavrularımızı, emanet ettiğimiz değerlerimizdir. Bilgi ve birikimlerini onlara aşılayarak geleceğimizin temellerini sağlam bir şekilde atarlar. Öğretmenlik kendini insana ve insanlığa adamaktır. İstedik ki, bize gönlünü açan, bilgisinin yanına sevgisini katan, bize hayatı öğreten öğretmenlerimizi biz de yaşamın her anında yalnız bırakmayalım. Biliyoruz ki; bize bir harf öğretenin hakkı ödenmez. Bu 24 Kasım’da da yanlarında olmak amacıyla okullarımıza çiçek dağıttık. Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...