Giresun Sanat

Öğretmenlere Moral Konseri

Öğretmenlere Moral Konseri
8 kez
25 Kasım 2021 - 0:22

        Vali Enver Ünlü’nün himayelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle moral konseri düzenlendi.
Konserde Türk Sanat Müziğinin usta isimlerinden Yıldırım Bekçi ve Ses Sanatçısı Esra Turan, müstesna yorumlarıyla öğretmenlerimiz için sahne aldı.
Birbirinden güzel eserlerin seslendirdiği geceye öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdi.
Gümrük Kompleksi Konferans salonunu dolduran öğretmenlerimiz, coşku dolu anların yaşandığı konserde şarkılara eşlik ederek unutulmayacak bir akşam yaşadıklarını dile getirdiler.
Konser programında öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Vali Ünlü, ”Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; özverili, sabırlı ve hoşgörülü olmayı gerektiren saygın bir meslektir.Çocuklarımıza, gençlerimize doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten, iş hayatına ve sosyal hayata hazırlayan öğretmenlerimiz çok kutsal bir vazifeyi icra etmektedir. Biz de öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerinde yüzlerinde bir tebessüm oluşmasına vesile olmak istedik. Davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; emekli olan ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...