Giresun Sanat

AKSU SEMT SAHASI TAMAMLANIYOR 

AKSU SEMT SAHASI TAMAMLANIYOR 
90 kez
02 Aralık 2021 - 21:50

Aksu Mahallesi Abacıbükü mevkiinde yapımı devam eden semt sahasında sona gelindi.

Projenin fiziki olarak yüzde 80 oranında tamamlandığı ve kısa zamanda vatandaşların kullanımına sunulacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun girişimleriyle Spor Toto Teşkilatı tarafından yaptırılan semt sahaları Çıtlakkale, Erikliman ve Gedikkaya Mahallesine de projelendirilecek ve şehrimizde semt sahası sayısı dörde yükselecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, semt spor sahaları ile özellikle çocukları ve gençlerin zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşacaklarını belirterek: “Semt sahalarının tamamlanmasının ardından gençlerimiz rahat bir ortamda sporlarını yapabilecekler. Bu semt sahalarımıza yerleştirilecek aydınlatma sistemleri sayesinde özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir yaşam için gerekli olan spor aktivitelerini günün her saatinde rahatlıkla yapabilecekler” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...