Giresun Sanat

MİNİK NOTLAR

MİNİK NOTLAR
14 kez
10 Aralık 2021 - 20:59
-İZLER’imizin Aralık sayısı piyasaya verildi. Abone gönderimleri de çoğunlukla tamamlandı. Giresun’un Bab-ı Ali mecmuasını gururla elime aldım. Babama armağan olsun.
-Üzgünüm ki son zamlarla, dergimizin maliyeti, satış fiyatımızı olan 15 TL’yi geçti. Rakam verip sizleri üzmek istemem. Sadece şunu bilesiniz, perakende satış fiyatımız 25 lira olsa anca yüz güldürür. Tüm bunlara karşın zam yapmak istemiyorum. Dergimizi bir biçimde yaşatacağız, kimsenin kuşkusu olmasın.
-Yurdumuzda yayımlanan tüm dergilerin şu gün, isyanlarda olduğunu biliyorum. Devletin bu konuya el atması gereklidir. Sadece kargo maliyeti 13,5 TL, Dergi 15 TL gibi bir durum oluştu.
-BELEMİT’imizle ilgili fiyat belirleme çalışmamız sürüyor. Wats ap üzerinden Orhan Sarımehmetoğlu ağabeyim ve Demet Öztürk kardeşimle toplantı halindeyiz. Bu gece hallederiz. Giresun kalite fındığın, Giresun’a özgü patlıcan inciri reçelinin bir bedeli olmalı görüşündeyim.
-Broşür bastırımı, internet sitemizin kullanımı gibi her türlü enstrümandan yararlanacağız.
-Lazım olacaktır lütfen not alınız, BELEMİT’in de dahil olduğu İktisadi İşletmemize ait yeni İBAN’ımız: TR68 0006 4000 0017 0001 6987 07 (iŞ Bankası Giresun Şb)
-Bugün, bu hesabı kullanarak ilk ödememizi yaptık. İlk para girişlerini de gördük. Çok şükür. İnsanın gözleri doluyor sevgili dostlarım. Söz veriyorum, bunu da başaracağız. (Derneğin diğer hesabı da faal ve geçerlidir. Bazı şeyleri zamanla bölüştüreceğiz)
-BELEMİT’imizin işleyiş şeklini yarın açıklayacağım. Giresun içi ve Giresun dışı ürün satışlarımız nasıl olacak? Yarın sunacağım.
****
Dostlarım, sizlerden tek ricam;
Giresun’un %90’ı soylu ve güzel insanlardan oluşsa da geri kalan %10’luk fesat bölümü, tıpkı İZLER’i yok etmeye çalıştıkları gibi, BELEMİT’e de hasetlik saçacaklardır. Yok sayacaklardır, çamur atacaklardır falan filan.
Ben bu insanlara dünyanın kaç bucak olduğunu göstermekten yoruldum.
Lütfen benim ve yol arkadaşlarımın yanında olunuz.
Beddualarını suratlarında parçalayalım hep beraber.
Teşekkürlerimle,
Gürsel EKMEKÇİ
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...