Giresun Sanat

KİTAP FUARI YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR 

KİTAP FUARI YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR 
5 kez
15 Aralık 2021 - 11:37

Giresun Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarının ikincisi tüm yoğunluğuyla birlikte devam ediyor.

Liman mevkiindeki Gümrük binasında açılan fuar 19 Aralık tarihinde sona erecek olup, birbirinden değerli yazarlar Giresunlu kitapseverlerle buluşuyor. Etkinlik takvimi süresince söyleşi ve imza günleri de yapılıyor.

Merhum yazar şair Sezai Karakoç anısına düzenlenen kitap fuarına Kemal Sayar, Ahmet Tezcan, Mustafa Akar, Güray Süngü, Aykut Ertuğrul, Şeyma Karagöl, Kaan Murat Yanık, Sedat Anar, Halil İbrahim İzgi, Hakkı Özdemir, Erol Erdoğan, Muhittin Şimşek, Fatih Duman, Selim Erdoğan, Özkan Öze, Bircan Yıldırım, Kahraman Tazeoğlu, Haldun Domaç, Sadık Yalsızuçanlar, Özcan Hıdır ve Nermin Taylan gibi birbirinden değerli 21 yazarın yanı sıra 41 Giresunlu yazar ve 74 ulusal yayınevi katılıyor.

Ayrıca, fuarda Giresun Belediyesi Şehir tiyatrosu tarafından “Kitap Su ile Tablet Can” adlı çocuk oyunu da sergileniyor. Oyun Cuma günü saat 11’de sahne alacak.

Diğer yandan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da fırsat buldukça fuarı ziyaret ediyor. Şenlikoğlu ziyaretlerinde yayın evlerinin stantlarını ziyaret edip çocuklar, gençler ve kitapseverlerle bol bol sohbet ediyor.

Fuara olan yoğun katılım ise Başkan Şenlikoğlu’nu ayrıca mutlu ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...