Giresun Sanat

Prof. Dr. Mustafa Türkmen’den Uluslararası 5 Adet Kitap…

Prof. Dr. Mustafa Türkmen’den Uluslararası 5 Adet Kitap…
30 kez
17 Aralık 2021 - 4:03

   Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Türkmen’in editörlüğünü yaptığı 5 adet kitap, merkezi İngiltere’de bulunan uluslararası yayın evi ‘Book Publisher International’ tarafından, birisi 2020 diğer dördü ise 2021 yılında olmak üzere İngilizce olarak yayımlandı.

Uzun süren çalışmalar sonucunda Çevre ve Yer Bilimleri alanında güncel konuları içeren kitaplar; öğrencilerin, araştırmacıların ve akademisyenlerin faydalanacağı kilit alanları kapsıyor.

Üniversitemiz bünyesindeki akademisyenlerimizin uluslararası alanlarda yazılan kitaplarda editör olarak da yer almaları ve bilim camiasında alanlarındaki literatürlere katkıda bulunmaları, ülkemiz ve üniversitemiz adına gurur vericidir. Bu vesileyle öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...