Giresun Sanat

Vali Ünlü, Tirebolu İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Ünlü, Tirebolu İlçesinde İncelemelerde Bulundu
12 kez
17 Aralık 2021 - 16:46

Vali Enver Ünlü, 17 Aralık Cuma günü Tirebolu ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tirebolu ilçe ziyaretine Tirebolu Kaymakamlığını ziyaret ederek başlayan Vali Ünlü’yü Kaymakamlığa gelişinde; Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan, Belediye başkanı Burhan Takır, İl Genel Meclisi Üyeleri;   Mehmet Şener, Murat Arslan, Ömer Cebeci ile daire amirleri karşıladı.

Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Ünlü’ye Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan tarafından ilçenin genel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında brifing verildi.

Tirebolu ziyaretine ilçeye bağlı Eymür köyünde devam eden Vali Ünül, burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Karaca ve yetkililer tarafından Vali Ünlü’ye Eymür köyü ve çevresinde yürütülen dere ıslah ile kaldırım ve kilit parke kaplama çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Eymür Köyü’nü ziyareti sırasında 1993 yılında Tunceli’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Muzaffer Köse’nin babası Mehmet Köse ile karşılaşan Vali Ünlü, Şehit babası ile bir süre sohbet etti.

Vali Ünlü, Eymür köyünde bulunan I. Dünya Harbinde (1914-1918) Harşit Müdafaasında Şehit düşen askerlerimiz için yapılan anıt mezarı ziyaret ederek Tirebolu ziyaretini tamamladı.

Vali Ünlü, inceleme ve ziyaretlerle ilgili yaptığı paylaşımda: “Eymür Köyümüzde yapılan kaldırım, kilit parke kaplama ve dere ıslahı çalışmalarımızın son durumunu yerinde inceledik. Şehit kabirlerimizin çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını tamamladık. Toprağa düştüler ama bayrağı düşürmediler. Her birinin cesaretini, yiğitliğini hafızalarımıza nakşettik. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...