Giresun Sanat

KALE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZ KAZANDI 

KALE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZ KAZANDI 
4 kez
21 Aralık 2021 - 13:33

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vizyon 2028 projeleri arasında yer alan ‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’ çalışmaları hız kazandı.

Projeyle alakalı belediye toplantı salonunda yapılan toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Varol, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve ilgili Birim müdürleri katıldı.

Toplantıda, avan proje çalışmasını yürütün firma ile video konferans yöntemiyle bir araya gelindi ve avan projesinin sunumu gerçekleştirildi.

Firma tarafından hazırlanan iki projenin artıları ve eksileri üzerinde duruldu. İki saati aşan toplantıda, görüş alışverişi yapılırken, projelerin revize edilerek yeniden sunum yapılmasına karar verildi.

‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çok önemli olduğuna dikkat çeken Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu: “Projelerimizi birer birer hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. ‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’ de bizler ve şehrimiz için çok önemli bir proje. Bakanlıklarımızda yakından takip ettiğimiz ve kalemizde kimlikli bir şehir adına tarihi siluete geri dönüyoruz. Çok kapsamlı bir proje. Bu projenin ilk ayağı olan avan proje toplantısında arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu proje şehrimize değer katacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...