Giresun Sanat

Giresun Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü

Giresun Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü
26 kez
28 Aralık 2021 - 20:23

Yunus şiirleri okundu

Giresun Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü, Yunus Emre’nin vefatının 700’üncü yıl dönümü münasebetiyle ilan edilen “2021 Yılı Yunus Emre ve Türkçe Yılı” etkinlikleri kapsamında “Engelsiz Bir Dünya da Yunusça Şiirler” programı düzenledi.

Yunus şiirleri okundu

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Yunus Emre’nin sevgi, saygı, hoşgörü, doğruluk, sabır, kanaat, cömertlik, fedakarlık, Allah sevgisi ve gönül yapmak gibi değerleri içeren şiirleri okundu.

Programda Gülnur Aslan, Muhammed Furkan Geldi, Senem Demir,  Yeter Aslan ve 23 Nisan İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Kerim Karakaya Yunus Emre şiirlerini seslendirdi, Yavuz Temiz ise ney üfledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...