Giresun Sanat

MİNÖR SÖZLER

MİNÖR SÖZLER
73 kez
30 Aralık 2021 - 16:30

Kaç düşman edinmeyi göze alarak duvar öreriz kendimize? Duvarlarımız saldırıları azaltır zannederiz ama aslında o duvarlar kalınlaştıkça bize saldırılar da artar. Güçlenerek, sertleşerek artarlar… Zira kimse kolay kolay sert bir duvarı gözüne kestirmeden geçmez yanından yöresinden.

Bir meyin ardına saklandığımızda, duvarlarımız ve demlerimiz bize helal olur… Çünkü ne zaman bir duvar görsek, ardını bilmediğimiz ar boylarınca bakar dururuz. İnsanın duvar ardı ettiği her şey, ihmallerinin değil duvarlarının ardına koyduğu her şey, kendine söyleyemediği şeylerdir. Mesela geç kalmışlıkları, yetişememiş ve yetememişlikleri, çare diye saramayışları ve kendine bir türlü varamayışlarıdır.

Akıl kârı deriz oysa insan akıl zararlarıyla vardır bu dünyada. Yürüdüğü yolda yaşadığı zararlarla, kaybettiği ve elinden gelmeyenleri ile vardır… Var olanıyla yaşamak kolay, yokluğun ve yokluğunun gölgesinde yaşamaktır asıl zor olan. Fakat öyle bir zorluktur ki bu bir defa başardığınızda bir daha asla sınanmazsınız hayatla. Çünkü yoksunlukla başa çıkabilmiş biri karşılacağı her varlığa hazırdır…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...