Giresun Sanat

2021 YILI “HİKMET OKUYAR ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ”

2021 YILI “HİKMET OKUYAR ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ”
9 kez
04 Ocak 2022 - 14:03
MİMOZALAR ÇİÇEK AÇTI ŞİİR KİTABININ ŞAİRİ FERHAT GÜNAYDIN’A VERİLDİ
Şair, yazar, yorumcu Giresun dostu, Şebinkarahisar sevdalısı, Bektaş, Kümbet, Eğribel, Tamzara, Avutmuş, Dikmetaş aşığı, değerli insan, ŞÜSİYAD Başkanı Hikmet Okuyar tarfından 2021 yılı HİKMET OKUYAR “ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ” 2021 yılında yayın hayatına giren ve aynı yıl içinde 2. baskısı da yapılan MİMOZALAR ÇİÇEK AÇTI” Şiir kitabının Şairi Ferhat GÜNAYDIN’a verildi.
Giresun Halk Şairi ünvanlı Ferhat Günaydın’a ödül ile ilgili düşüncelerini sorduğumuzda
“Bu güzel ödüle beni layık gördüğü için sayın Hikmet Okuyar Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu tür ödüller benim daha güzel şiirler yazmama vesile oluyor. 2021 yılı benim için çok verimli bir yıl oldu. Aynı yıl içinde kitabımı bastırdım. 1. baskısı kısa bir süre içinde tükendi, 2. baskısını yaptırdım. Giresun 2. Kitap Günleri Fuarı’na katıldım. Kültür Bakanlığı’ndan “Halk Şairi” ünvanı aldım. Şimdi de Hikmet Okuyar “Şiire Üstün hizmet ödülü”ne layık görüldüm. Bundan sonra bu ünvan ve ödüllere layık olmaya çalışacağım.
İnşallah okuyucularımızı 2022 yılı içerisinde ikinci bir eser ile buluşturma gayreti içerisinde olacağım.” dedi.
Bir kitap ve yazı görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...