Giresun Sanat

10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
7 kez
09 Ocak 2022 - 6:37

Vali Enver Ünlü, 10 Ocak 1971 tarihinde gerçekleşen Mülki İdare Amirleri sınıfının ilk mesleki toplantısı milat alınarak, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ünlü, yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı içinde vatandaş memnuniyetini esas alan ve bulunduğu yerde hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın hürriyet, refah ve huzurla sürdüreceği bir hayatın sorumluluğunu taşıyan Mülki İdare Amirlerimiz; Vatanımızın dört bucağında Şanlı Bayrağımızı şerefle temsil ederek her daim Aziz Milletimizin takdirini kazanmıştır.

Ülkemizin geleceğini planlayan projelerin başarıyla uygulanmasında şüphesiz en büyük pay idarecilerimize aittir. İdarecilerimiz, kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli, adil, şeffaf bir şekilde sunumunu sağlayarak Devletimizin varlığını, otoritesini, şefkatini temsil etmekte ve toplumumuzda sevgi bağını güçlendirmektedir.

Bu vesileyle mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum, bu vazifeyi fedakârca, sabırla yürüten idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü’nü içtenlikle tebrik ediyorum.

Emekliye ayrılan idarecilerimize sağlık ve afiyetler diliyor, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş olan tüm idarecilerimizi hayırla, rahmetle anıyorum.

Hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlık duyduğum Giresunlu hemşehrilerimize ve tüm meslektaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...