Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
7 kez
09 Ocak 2022 - 10:09

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, tarafsız ve objektif basının, demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti:

“Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir.

Şehrimizde, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgilere zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir.

Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Giresun’umuzun gelişmesinde, hemşehrilerimizin doğru habere ulaşmasında katkılar sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, öncelikle kentimizdeki değerli gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...