Giresun Sanat

BAŞHEKİM ATAMASI YAPILDI

BAŞHEKİM ATAMASI YAPILDI
15 kez
15 Ocak 2022 - 20:51
GİRESUN Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Fazıl Kulaklı oldu.
Daha önce Fizik Tedavi Hastanesi’nde uzman olarak birçok birimin açılmasına öncülük eden hocamız, sonrasında Giresun Üniversitesi’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladı.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Başhekim Yardımcılığı da yapan hocamız, 6 aydır Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine devam etmekteydi.
Doç. Dr. Fazıl Kulaklı Kahramamanmaraş’ ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kahramanmaraş’ ta tamamladı. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ ni kazandı ve 2006 yılında mezun oldu ve Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ihtisası yapmaya hak kazandı. 2011 yılında uzmanlığını kazandı. Uzman olduktan sonra vatani görevini Çorlu Asker Hastanesinde yaptı. Mecburi hizmet görevinin büyük bölümünü Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptıktan sonra, Rize Devlet Hastanesi’ ne tayini çıktı ve mecburi hizmetini burada tamamladı. 2014 yılında Giresun Fizik Tedavi Merkezi’ ne tayini çıktı. 2017 yılından itibaren de Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğinde hizmet vermeye devam etmektedir.
Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı'BAŞHEKİM ATAMASI YAPILDI 815 1' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...