Giresun Sanat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Giresun’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Giresun’a Geldi
14 kez
29 Ocak 2022 - 12:03

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ocak Cumartesi günü bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Giresun’a geldi.

29 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de Dereli İlçe Merkezi’nde “Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni”, saat 14.00’de Giresun İl Merkezi Atatürk Meydanı’nda “Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni” ve saat 16.00’da Giresun Gümrük Müdürlüğü Fuaye Salonu’nda “Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı” etkinliklerine katılmak üzere hava yoluyla Giresun’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ordu-Giresun Havalimanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Enver Ünlü karşıladı.

Karşılama törenine katılan Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda “Bir dizi programları gerçekleştirmek üzere Giresun’umuzu teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ı Ordu-Giresun Havalimanında karşıladık. Aziz şehrimize hoş geldiniz Sayın Cumhurbaşkanım” ifadelerini kullandı.

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan helikopter ile Dereli ilçesine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Dereli ve Doğankent ilçesinde afetten etkilenen hak sahiplerine konut ve işyerlerinin anahtar teslim törenine katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...