Giresun Sanat

ERDOĞAN: “SİLOLAR İÇİN SİZE 1 AY SÜRE!”

ERDOĞAN: “SİLOLAR İÇİN SİZE 1 AY SÜRE!”
41 kez
31 Ocak 2022 - 9:32
Cumhurbaşkanı Erdoğan limandaki siloların hemen yıkılması talimatını verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Giresun ziyaretinde limandaki siloların kaldırılmamasına çok kızdığı ve yetkili firma temsilcisi ile diğer yetkililere “Bu silolar niçin bu zamana kadar kaldırılmadı, bu görüntü Giresun’a hiç yakışmıyor. Ben buradan siloların kaldırılarak başka bir yere nakledilmesi talimatı vermedim mi” dediği ifade ediliyor. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun Belediyesine ziyareti sırasında başta Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu olmak üzere limanı işleten firma yetkilisine çıkıştığı ve siloların neden hala kaldırılmadığını sorduğu öğrenildi.
1 AY SÜRE VERDİ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan’ın, Belediyeyi ziyaretinde konu Giresun limanındaki silolara geldi. Erdoğan’ın beraberinde bulunan
AKParti Genel Başkan
Yardımcılarından Çiğdem Karaaslan’a, “Bu sizin uzmanlık alanınıza giriyor bak bu silolar buraya yakışıyor mu? Şehrin önünü kapatmıyor mu? Diye sorduğu belirtildi. Yetkili firma temsilcisinden siloların 1 ay içerisinde sökülerek kaldırılmasını isteyen Erdoğan, şehrin önünün açılması talimatının hemen yerine getirilmesini istedi.
Bir açık hava görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...