Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI 
7 kez
07 Mart 2022 - 13:26

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, tüm kadınların gününü kutladı.

Kadınların hayatın her alanında altın dokunuşlar yaptığını söyleyen Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti:

 “Kadın; zorlukta kağnıyı çeken yürek, zahmette sabır, sevinçte hayattır.  Kadın, insanı insan yapan değerlerin bütünüdür. Kadını yücelten, onu koruyan ve kollayan; dolayısıyla her vesileyle kıymetini bilip onu Allah’ın emaneti gören inanç ile medeniyetin mensupları olarak kadınlarımızın değerini biliyor ve bu değer istikametinde çalışmalar yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadınlarımıza yönelik pek çok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimizle kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatlarına katkı sunmaya gayret ettik. Kadınların, toplumsal hayatla bütünleşmeleri, toplumun işleyişine, gelişmesine ve ilerlemesine daha etkin bir şekilde katkıda bulunmaları, eğitim seviyelerinin yükseltilmesi; sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda daha çok söz sahibi olmaları, sadece kadınlar için değil, toplumun tamamı için önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün; kadının saygınlığı ve hakları konusunda önemli bir farkındalığa vesile olmasını temenni ediyor; şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen kadınlarımız başta olmak üzere ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şefkatin, sevginin, fedakârlığın ve üretkenliğin simgesi olan kadınlarımıza aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler dileyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...