Giresun Sanat

TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NDEN ŞENLİKOĞLU’NA ZİYARET 

TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NDEN ŞENLİKOĞLU’NA ZİYARET 
6 kez
08 Mart 2022 - 14:47

Göreve yeni seçilen Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete Dernek Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek yöneticilerine belediyenin turizm projeleri hakkında bilgiler verdi. Turizmin en öncelikli konularından birisi olduğunu belirten Şenlikoğlu, Giresun Kalesi, Giresun Adası, Plajlar Bölgesi, Kentsel Dönüşüm, Zeytinlik, Gedikkaya ve diğer projelerle ilişkin çalışmalarını anlattı.

Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu ise Turizm Tanıtma Derneğinin 50 yılı aşkın süredir varlığını sürdüren köklü geçmişe sahip olduğunu vurguladı.

“Turizm hepimizin ortak paydası” diyen Karaibrahimoğlu: “Bu noktada ayrımız, gayrımız yok. İlimizin turizm yoluyla kalkınması ve gelişmesi için dernek olarak bütün kişi ve kuruluşlarla ve tabi en başta da belediyemizle uyum ve iş birliği içinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Yeni seçilen yönetim kurulu olarak sizi bu amaçla ziyaret edip görüş alışverişinde bulunmak istedik. Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...