Giresun Sanat

MELİHAT GÜLSES COŞTURDU 

MELİHAT GÜLSES COŞTURDU 
9 kez
09 Mart 2022 - 13:31

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Giresun’da konser veren klasik Türk müziğinin usta ismi Melihat Gülses izleyicileri coşturdu.

Gümrük binası konferans salonunda düzenlenen etkinliğe sanatseverler kulakların pasını silen şarkılara eşlik ederken, sanatçı ve orkestrayı dakikalarca alkışladılar.

Kadınlar gününe özel bu konserde, Türk müziğinin sevilen ismi Gülses, birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ailesi ile birlikte katılırken, davetlerine karşılık verdiği için sanatçı Gülses’e teşekkür etti.

Sanatseverlerin ilgisinden memnun olduğunu belirten Melihat Gülses, “Giresun’da olmaktan dolayı son derece mutluyum. Burada harika bir şekilde karşılandım. Koro arkadaşlarımla aramızda öyle sımsıcak bir duygu birleşimi oldu ki, bu konsere de yansıdı.” dedi.

Diğer yandan, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Melihat Gülses’e çiçek ve içerisinde fındık ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti taktim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...