Giresun Sanat

‘ÇEVRECİ DOSTLAR’ GÖRELE’DE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

‘ÇEVRECİ DOSTLAR’ GÖRELE’DE ÇOCUKLARLA BULUŞTU
9 kez
11 Mart 2022 - 11:06

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Çevreci Dostlar adlı çocuk tiyatrosu Görele’de yoğun ilgi gördü.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda çocuklara çevre bilinci, genel temizlik ve koronavirüs önlemleri müzikler eşliğinde eğlenceli bir şekilde aktarıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener çocuklarla birlikte tiyatroyu izleyerek, belediye olarak çocukları tiyatro oyunlarıyla bilinçlendirmeye ve eğitmeye devam ettiklerini söyleyerek: “Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Çevreci Dostlar” isimli çocuk oyununu ilçemizde sahnelendi. Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu‘na, oyuncularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Diğer yandan, Çevreci Dostlar adlı çocuk tiyatrosu her Pazar günü saat 13.00’da Vahit Sütlaş Sahnesi’nde sergilenmeye devam ediyor. Minik tiyatroseverler ve aileleri tarafından büyük ilgi gören oyun yoğunluk nedeniyle zaman zaman çift seans olarak oynanıyor.

Oyun sonrası oyunu izleyen minik katılımcılara isimlerine özel olarak hazırlanan “Çevre Dedektifi” kartı veriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...