Giresun Sanat

Üniversitemizde Nevruz Coşkusu

Üniversitemizde Nevruz Coşkusu
8 kez
21 Mart 2022 - 2:09

Baharın gelişinin simgesi olarak kabul edilen “Nevruz Bayramı” 21 Mart 2022 Pazartesi günü Fen Edebiyat Fakültesi giriş katındaki alanda düzenlenen programla kutlandı.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Belediye Başkan Vekili Hasan Yılmaz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Peker, Prof. Dr. Gürol Yıldırım, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldılar.

Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), Devlet Konservatuvarı ve Türk Halk Oyunları Topluluğu öğrencilerinin dans gösterisiyle başlayan program, demir dövme ve ateş üstünden atlama geleneklerinin gerçekleştirilmesiyle devam etti. Program Nevruz pilavının yenmesinin ardından son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...