Giresun Sanat

TİYATRO ÖĞRENCİLERİNDEN “ORTAYA KARIŞIK” 

TİYATRO ÖĞRENCİLERİNDEN “ORTAYA KARIŞIK” 
8 kez
24 Mart 2022 - 13:33

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu öğrencilerinin sergilediği tiyatro oyunu büyük beğeni kazandı.

Tiyatro eğitmenlerinin vermiş olduğu eğitimle birlikte tiyatro oyunculuğunda aşama kaydetmek isteyen öğrenciler tarafından sergilenen “Ortaya Karışık” adlı tiyatro oyunu ilk kez sahne aldı ve öğrenciler performans sergilemesinde bulundu.

Vahit Sütlaş Sahnesi’nde düzenlenen oyun Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  davetliler ve tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Büyük beğeni toplayan tiyatro oyunu sonrasında Başkan Şenlikoğlu Oyun Yönetmeni Sadık Takır ve Koreografi Erdal Güleryüz ile öğrencilere çiçek verirken, Şenlikoğlu’nun öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle birlikte “Ortaya karışık” adlı tiyatro oyunu son buldu.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, başarılı oyunlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek: “İnşallah bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek. Tiyatro oyunumuza ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Tiyatroseverleri sergileyeceğimiz tüm oyunlarımıza bekliyoruz” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...