Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor’un 55. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Şenlikoğlu mesajında, yeşil beyazlı takımın Giresun’un en önemli markası olduğunu belirterek, “Giresunspor bir sevdadır, bir özlemdir. Giresunspor’umuz Süper Lig’de şehrimizi gururla temsil ediyor. Her zaman Giresunspor’u sevmeye ve ona sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Kuruluşundan bu yana Giresunspor’un futbol camiasında saygın bir yer kazandığını kaydeden Başkan Şenlikoğlu: “Giresunspor artık 55 yaşında. Giresunspor’umuz, her anlamda Türkiye’nin saygısını kazanmış büyük bir camiadır. Birçok kulüp tarafından gıptayla bakılmakta ve takip edilmektedir. Biz Belediye olarak geçmişimizin ve geleceğimizin sevdası, şehrimizin markası kulübümüze desteğimiz devam edecektir. Bu haftaki Yeni Malatyaspor deplasmanında ve kalan maçlarda takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Şenlikoğlu, açıklamasının devamında Giresunspor’un bugünlere gelmesinde başta rahmetli olmuş kurucular ve başkanlara, yöneticilere, futbolculara, teknik adamlara ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.




GİRESUN MADEN GÜNDEMİ
DUYGU DOLU ANMA GECESİ
BAŞKAN KÖSE TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI İLE MİLLETVEKİLİ ALİ TEMÜR’E TEŞEKKÜR ETTİ
BULANCAK’TA POLİS TEŞKİLATI’NIN 181. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
Üniversitemiz Şebinkarahisar Yerleşkesi Arazisine Güneş Enerjisi Santrali Kuruluyor
Valimiz Sayın Mustafa Koç’un Polis Teşkilatının 181. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
BİLGİ YURDU TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU SUNAR;
