Giresun Sanat

BAKAN YARDIMCISI KACIR BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ 

BAKAN YARDIMCISI KACIR BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ 
12 kez
22 Temmuz 2022 - 16:27

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST kapsamında geldiği Giresun’da Giresun Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Belediye binası girişinde Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Kacır, daha sonra başkanlık makamına geçerek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile bir süre görüştü. Görüşmede Başkan Şenlikoğlu belediyenin yaptığı yatırımlar ve planlanan projeler hakkında Bakan Yardımcısı Kacır’a bilgi verdi. Kacır ise belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirerek, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Şenlikoğlu, günün anısına Bakan Yardımcısı Kacır’a içerisinde çeşitli fındık ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti taktim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...