Giresun Sanat

Vali Ünlü, Gençlik Merkezi, Kitap Kafe ve Genç Ofisi Olarak

Vali Ünlü, Gençlik Merkezi, Kitap Kafe ve Genç Ofisi Olarak
36 kez
26 Temmuz 2022 - 17:54

 Kullanılacak Binada İncelemelerde Bulundu

Vali Enver Ünlü, 26 Temmuz Salı günü “Gençlik Merkezi, Kitap Kafe ve Genç Ofisi” olarak kullanılmak üzere Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilen binada incelemelerde bulundu.

Şeyh Keramettin Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait 286,87 m² yüzölçümüne sahip, bahçeli 3 katlı kargir bina, 5018 sayılı Kanun gereğince Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 03/03/2021 tarih ve 419106 tahsis numarası ile 11 Mart 2021 Perşembe günü Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edilmişti.

Giresun gençliği ve Giresun Üniversitesinde eğitim gören gençlerin “Gençlik Merkezi, Kitap Kafe ve Genç Ofisi” olarak kullanması için tahsis edilen bina, tahsis amacına uygun olarak herhangi bir süre olmaksızın Giresun gençliğine hizmet edecek.

Vali Ünlü, Gençlik Merkezlerinin iz düşümleri olacak şekilde binanın içerisinde yer alacak olan Genç Ofislerde ve diğer bölümlerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Verilen bilgide, bu genç ofislerin içerisinde yer alacak olan Kitap Kafeler; Gençlerin bir araya gelmesini, edebi, bilimsel ve sanatsal yönlerinin gelişmesini sağlayacak gençler arasındaki sosyal ve kültürel fark ile maddi imkânsızlıklar en aza indirecek.

Genç Ofislerde ise gençlerimiz tarafından yürütülmekte olan ve yürütülecek olan çalışmaların, ülkemizdeki gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaşmasına ve toplumsallaşmasına katkı sunması bekleniyor.

Bu ofisler sayesinde; Gençlerimiz gönüllülük faaliyetlerine daha çok katılabilecek ve bu faaliyetleri destekleyebilecekler. Ayrıca imkânı olmayan gençlerimiz için güvenli alanlar oluşturarak sosyalleşmelerine katkı sağlanacaktır.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...