Giresun Sanat

40 YILLIK ÇOCUK PARKI HAYALLERİNE KAVUŞUYORLAR

40 YILLIK ÇOCUK PARKI HAYALLERİNE KAVUŞUYORLAR
23 kez
31 Temmuz 2022 - 22:55

Giresun Belediyesi, vatandaşların rahat bir nefes alması ve çocukların hoş vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla bir yandan eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım ve onarımına devam edilirken, diğer yandan da mahallelerde uygun görülen yerlere yeni park alanları kazandırılıyor.

Bu noktada, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da Aksu Mahallesi Cami yanı mevkiinde 40 yıldır ihtiyaç duyulan çocuk oyun parkı projesini hayata geçirdi. Mahalle halkının yazın keyfini yemyeşil parklarda huzurlu şekilde sürmelerini istediklerini aktaran Şenlikoğlu, ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığıyla vakit geçirdikleri parklar için çalışmaların hızlandığını kaydetti.

Şenlikoğlu: “Keyif alacağınız, sevdiklerinizle güzel vakit geçireceğiniz yaşam alanları hazırlamaya devam ediyoruz. Çocuk oyun grupları, basketbol sahası, yürüyüş yolu, kamelyalar ve aydınlatma ile Aksu Mahallemize yeni Çocuk Parkı kazandırıyoruz. Yeni parklarımız ve yeni oyun gruplarımızla ailelerimizi ve çocuklarımızı daha çok mutlu edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...