Giresun Sanat

AKSU MAHALLESİ, MEHMET İZMEN CADDESİ’NDE SICAK ASFALT HAREKATI 

AKSU MAHALLESİ, MEHMET İZMEN CADDESİ’NDE SICAK ASFALT HAREKATI 
49 kez
31 Temmuz 2022 - 23:24

Giresun Belediyesi tarafından başlatılan prestij cadde kapsamında Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde asfalt serimi başlandı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla başlayan yenileme projesinde, caddenin ilk etabının asfaltlama çalışması tamamlandı. Altyapı yatırımı sonrası genişleyen yolda, asfalt çalışması tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Her gün binlerce kişinin kullandığı Mehmet İzmen Caddesi prestij ve yoğunluk açısından büyük önem taşıyor.

Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddemizde asfalt serimine başladık. Yol genişletme çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahta ulaşım ağını daha konforlu ve daha güvenli bir hale getiriyoruz. Çalışmalarımız şimdiden şehrimize ve mahallemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan cadde sakinleri de Başkan Şenlikoğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...