Giresun Sanat

Vali Ünlü, Ankara’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Vali Ünlü, Ankara’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu
20 kez
04 Ağustos 2022 - 1:09

Vali Enver Ünlü, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ve Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Sadri Şensoy ile Dr.Nazif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Vali Ünlü, 28 Temmuz Perşembe günü ilk olarak Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Sadri Şensoy ve Dr.Nazif Yılmaz’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Giresun’daki eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Giresun’un eğitimdeki başarısının daha yukarılara taşınabilmesi için il genelinde yapılan projeler ve çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Vali Ünlü, Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Sadri Şensoy’a ve Dr.Nazif Yılmaz’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Vali Ünlü, Ankara’daki programı kapsamında 29 Temmuz Cuma günü ise İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Vali Ünlü, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek ilimizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdik. Bize her zaman büyük destek veren Sayın Bakanımıza sıcak ilgisi ve ev sahipliği için şükranlarımı arz ediyorum.”

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...